google-site-verification: googleb526c576c4c16d2b.html

Smeće je problem moderne civilizacije  – Žućo je lovac na smeće!

Svatko tko Žući pošalje sliku nezakonitog smetlišta, pojedinca koji je izgubio smeće u prirodi ili registarskih oznaka vozila iz kojeg je smeće ispalo, Žućo će te podatke objaviti na svojim stranicama i poslati medijima, te tako zamoliti vlasnika da pokupi što je izgubio a uz to će i prijaviti nadležnima izgubljenu imovinu.

Ako niste u stanju doći pokupiti izgubljeno, Žućo će o vlastitom trošku dostaviti isto na vašu kućnu adresu. Jer Žući je jedinome istinski stalo do vašeg smeća.

Tekst ironična sadržaja zbog zakona koji je na strani počinitelja. Žućo se ograđuje od eventualnih lažnih ili krivo interpretiranih prijava!

Postani Žućo lovac na smeće!

⚠️ Ožući ekološku hulju i zaradi 200 kn.

Dovoljno je da taj link pošalješ ožućenom putem e-maila, poruke, objaviš na njegovim web, facebook, google review stranicama ili u komentaru na portalima, forumu ili drugom te nas informiraš.

 

Ožući ekološku hulju jer ožućivanje je moćno!

U nastavku video ili slike do sada ožućenih ekoloških hulja ili profitera koje su nam poslali žućaktivisti. Aktiviraj se, jer Žućo to smo svi mi.

 

⚠️ Žućo Pula (HR) Ovog puta privlačimo pozornost na masovno ekološko zagađenje lampionima pod okriljem sajma Hand Made Pula u organizaciji Lele Blekić.

Nakon masovnog ožućavanja, organizator je odlučio odustati od daljnjeg zagađivanja!

#gozucogo

⚠️ Žućo Višnjan (HR) Nedavno je u središnjoj Istri ispalo smeće iz kombija registarskih oznaka NG 522 BV u netaknutu šumicu. Molimo vlasnika da to pokupi.

Nakon dojave Žuće nadležnima, kažnjen je vlasnik!

#gozucogo

⚠️ Žućo Šišan (HR) Po dojavi pronađeno je novo nezakonito odlagalište smeća u kojem je pronađen i fiskalni račun na ime Antun Kožljan, Šišanska cesta 1 -Pula

Nakon dojave Žuće nadležnima postavljene su kamere!

#gozucogo

⚠️ Žućo Busoler (HR) Po dojavi na nezakonitom odlagalištu smeća pronađena je adresa na omotu koja glasi na Katarinu Đurašević, Šišanska cesta 14 -Pula.

Nakon dojave Žuće vlasniku, očišćeno je smeće!

#gozucogo

⚠️ Žućo Ušićevi Dvori (HR) Po dojavi na nezakonitom odlagalištu smeća pronađen je dokument koji glasi na Sara Lačarak, Hermana Dalmatina 8 -Pula.

Molimo nadležne na reakciju!

#gozucogo

⚠️ Žućo Vižinada (HR) Po dojavi, ispalo je smeće (puno boca) u okolici Vižinade iz auta registarskih tablica PU 414 RH.

Nakon dojave Žuće nadležnima postavljene su kamere!

#gozucogo

⚠️ Žućo Šikići (HR) Nedavno je u okolici Šikića Pula blokirano nezakonito odlagalište smeća nepoznatih ekoloških hulja. Žućo je smetlište označio s OČISTI! krečom na asvaltu.

Nakon dojave Žuće ovaj deponiji je saniran od strane nadležnih!

#gozucogo

⚠️ Žućo Valdebek (HR) Ovog puta privlačimo pozornost na potrebu sanacije starog nezakonitog smetlište na Premanturskoj cesti (Pula). Žućo je smetlište označio s OČISTI! bijelim krečom na asvaltu.

Nakon dojave Žuće ovaj deponiji je saniran od strane nadležnih!

#gozucogo

⚠️ Žućo Vinkuran (HR) Ovog puta privlačimo pozornost na novo nezakonito smetlište u okolici Vinkurana (Pula). Žućo je smetlište označio s OČISTI! krečom na asvaltu.

Nakon dojave Žuće ovaj deponiji je saniran od strane nadležnih!

#gozucogo

⚠️ Žućo Veli Vrh Pula (HR) Po dojavi na nezakonitom odlagalištu smeća pronađena je na kutiji istog koji glasi na Milka Čolić, Medulin Cetar 139

Podnesena je prijava nadležnima i dopis medijima!

#gozucogo

⚠️ Žućo Šišan (HR) Po anonimnoj dojavi Sivi Hyundai Accent PU 239 GG ili GC je izbacio smece u grmlje na cesti Ušićevi Dvori-Šišan. Za volanom je bila žena.

Podnesena je prijava nadležnima i dopis medijima!

#gozucogo

⚠️ Žućo Pula (HR) Kaštijun nakon izmjerene upitne kvalitete zraka u okolici Županijskog centra za gospodarenje otpadom OŽUĆEN!

#gozucogo #zucopula

⚠️ Žućo Pula (HR) METIS nakon nedavnog sumljivog požara i toksičnog oblaka koji se nadvio nad gradom OŽUĆEN!

#gozucogo #zucopula

⚠️ Žućo Peroj (HR) postrojenje u vlasništvu Pragrande d.o.o. Zbog zagađenja mora fekalijama, vidljivog iz svemira OŽUĆEN!

#gozucogo #zucopula

⚠️ Žućo Pula (HR) Ski Lift Valovine jer je bez obzira na mnoge proteste građana svoj osobni interes stavio ispred interesa zajednice, i time jednu predivnu uvalu trajno unakazio OŽUĆEN!

Nakon dojave žuće građani bojkotiraju kafić!

#gozucogo #zucopula

⚠️ Žućo Savudrija (HR) U Savudriji nedaleko od Umaga na 20 m od obale kanalizacija slobodno teće u more očigledno bez ikakvih filtera. Upitna sigurnost kupača! OŽUĆEN!

Nakon dojave žuće nadležni su izašli na teren!

#gozucogo #zucobarbariga

⚠️ Žućo Barbariga (HR) Apokalipsa u Barbarigi nakon turističke sezone. Ovo je prvi put da je Žućo ožućio čitavo jedno naselje po dojavi od vas. Barbariga srami se! OŽUĆEN!

Nakon dojave žuće očišćeno je smeće!

#gozucogo #zucobarbariga

⚠️ Žućo Grad Pula (HR) 95% anketiranih građana reklo je NE davanju u koncesija plaža grada Pule a grad Pula ih ne sluša! Ovo je prvi put da je Žućo ožućio gradsku upravu. Sramite se! OŽUĆEN!

#gozucogo #zucopula

⚠️ Žućo Hrvatska Dana 29.02.2020. se u Hrvatskom Saboru glasalo o zabrani plastičnih vrećica i proizvoda od jednokratne plastike. Na žalost naše prirode, flore i faune Jadrana HDZ-ova većina je zabranu odbila. Ovo je prvi put da je Žućo ožutio političku stranku. Sramite se! OŽUĆENI!

#gozucogo #zucohrvatska